Какво значи escape room или стая на загадките? – Вдъхновена от популярните пъзел компютърни игри, това е нов тип забавление на живо. За разлика от играта пред екрана, стаите за едно изпълнено с динамика преживяване и цялата игра е за време.

Как да запазя час? – За да запазите час за игра, направете го през календара в сайта или ни се обадете. Ако искате да играете през текущия ден, звъннете на +359 887501045

Eдин човек от отбора го няма? – Отбора трябва да пристигне навреме за избрания часа за игра, ако някои го няма предупредете ни. Ако не сте всички заедно, играта няма как да започне, а при по-малко от 2ма души няма как физически да изиграете стаята.

Aко не мога да изляза или реша загадките навреме? -Това, което трябва да се направи за кратък период, помага да се развият умения за управление на задачи и работа с крайни срокове. Всичко зависи изцяло от вашата наблюдателност, съобразителност и отборния ви дух. Вашата игра се наблюдава от нашия екип и в случай на затруднение ще ви бъдат дадени подсказки, които ще ви помогнат да продължите играта.

Какво да правя, ако се паникьосам, мога ли да отворя със сила вратата? – Ние ви наблюдаваме и чуваме, ако някой иска да прекъсне игра ще бъде изведен от стаята. Моля ви, не ползвайте груба сила, тя няма да помогне.

За колко годишни е подходяща играта ? – Играта ни е подходяща за детски партита и не е страшна стая. Заради факта, че някой неща няма как физически да се решат от деца под 10-12г в стаята се допускат лица под 12 години само със придружител.

Какви са ограниченията? – Забранена е игра на лица употребили алкохол или наркотични вещества. Внасянето на напитки и тютюнопушенето са забранени на територията на обекта. Използването на записващи и мобилни устройства по време на игра е забранено.