InsightRoom e начин за бягство от реалността и възможност да се потопите в света на сънищата. Времето, което е поставено е за да се изпитате сами как да се справяте със задачите в стаята отборно и да се забавлявате. Често нещата не са толкова трудни колкото изглеждат, а просто са странни…Целта ни е да преживеете нещо забавно заедно.

               Ние насърчаваме играчите ни взаимно да стигнат до основната цел по-бързо и по-ефективно, а идеята на загадките ни се гради на основата на колаборация и сътрудничество.

                Знаем, че когато някой измисли как да изпълни особено трудно предизвикателство, обратната връзка от останалия отбор е невероятна. Поздравленията и признанието за изпълнение на тази задача са безценни за решаването на проблеми и помагат за засилване на тяхното постигане. Комбинирането на всички тези елементи заедно носи невероятно усещане за признание, поздравление и засилва цялостната им мотивация.

               InsightRoom създава страхотни спомени, укрепва приятелските взаимоотношения и повишава духа между членовете на отборите.